Clic

Sieraden voor mensen met reuma

Clic

Jubileumsieraad Clic

Speciaal voor het 90-jarig jubileum van het Reumafonds is er een bijzonder sieraad ontwikkeld. Dankzij een magnetische sluiting kunt u dit sieraad gemakkelijk omdoen, zelfs als u veel last heeft van reuma.

Het gepriegel met een sluiting weerhoudt mensen met reuma vaak van het dragen van een sieraad. Zelfs als uw handen wél goed werken, kan het openen en sluiten van een sluiting immers al lastig zijn. CLIC by Suzanne heeft de oplossing.

 

Een makkelijke sluiting, aan de voorkant verstopt in een mooie vorm.

 

Suzanne Schaars is de ontwerpster en eigenaresse van CLIC by Suzanne

 

Suzanne vertelt: "Vaak hoorde ik dat sluitingen met magneet door hun gebruikersgemak erg worden gewaardeerd. Meestal kwamen deze berichten van reumapatiënten. Het zette me aan het denken. Ik wilde iets betekenen voor deze mensen en voor het Reumafonds. Nu steunen we het Reumafonds met dit unieke ontwerp waarvan we de helft van de opbrengst aan onderzoek doneren.

 

U kunt kiezen uit een collier en een armband in twee 'kleur'-uitvoeringen. De ene set in bi-color en de andere in roze/rood, een combinatie van de kleuren van het Reumafonds.

 

Speciale Jubileum aanbieding

CLIC by Suzanne biedt dit collier en armband met een winkelwaarde van 149 euro per stuk nu aan voor de jubileumprijs van 90 euro. Van elk verkocht sieraad gaat de helft van de opbrengst naar het Reumafonds.

 

Waar koopt u het collier en de armband?

U kunt de sieraden van CLIC by Suzanne bestellen via info@cliccreations.nl.

 

Of bezoek een CLIC inspiration brand store voor het bekijken van de hele collectie.

 

Inspiration Brand Stores vindt u in:

  • 's-Hertogenbosch
  • Delft
  • Almere
  • Gent
  • Apeldoorn