Start een actie

Start een actie

Start een actie

Help reuma de wereld uit met jouw actie!

Fijn dat je ons wilt helpen! Je kunt dit op de volgende manieren doen:

 

 

 

Koop de Goede Doelen Cadeaukaart 

Bent u op zoek naar een origineel geschenk of wilt u een goed gevoel weggeven? Met de Goede Doelen Cadeaukaart geeft u een mooi cadeau. Want met deze kaart steunt de ontvanger met een eenmalige gift het goede doel van zijn of haar keuze. Bijvoorbeeld het Reumafonds. Zo draagt u met uw cadeau bij aan het vinden van de oplossing tegen reuma.

 

U kunt een Goede Doelen Cadeaukaart hier kopen met een waarde vanaf 5 euro. U ontvangt de stijlvolle kaart in een mooie verpakking. Een cadeau waar u mee aan kunt komen.

 

Goede doelen Cadeaubon

 

Koop de Goede Doelen Dinerkaart

Met de Goede Doelen Dinerkaart kunt u heerlijk uit eten én steunt u tegelijkertijd het Reumafonds.

 

De Goede Doelen Dinerkaart werkt als volgt: stel u koopt de kaart voor een bedrag van 100 euro. De Goede Doelen Diner Card maakt vervolgens 15 % van dit bedrag over aan zeven goede doelen, waaronder het Reumafonds. U merkt daar niets van, want u kunt gewoon voor het bedrag van de aanschafwaarde uit eten in een van de ongeveer 2000 deelnemende restaurants in Nederland. In dit voorbeeld 100 euro.

 

Bestel de Goede Doelen Dinerkaart

Kies bij het bestellen van de dinerbon een waarde tussen de 5 en 150 euro. De deelnemende restaurants bevinden zich in alle segmenten van de markt: van eetcafé tot sterrenrestaurant.]

 

goede doelen diner bon

 

Verkoop uw tweedehands spullen op www.goedomtedelen.nl

Het Reumafonds is aangesloten bij Goed om te Delen, een nieuw platform waarop u veilig en makkelijk uw oude spullen kunt verkopen. Via de website www.goedomtedelen.nl kunt u uw tweedehands spullen verkopen en een deel van de opbrengst aan ons doneren.

 

Goedomtedelen.nl is volledig gericht op particulieren en maakt gebruik van een zogeheten derdenrekening. Dat betekent dat het geld dat de koper betaalt op een aparte rekening wordt geparkeerd tot het gekochte product is ontvangen. Daarna vindt de verrekening plaats. Het is daardoor voor de consument veiliger om te kopen en te verkopen.

 

Als verkoper bepaalt u zelf aan welk goed doel u doneert en hoeveel. Meld u hier aan en ga meteen aan de slag.

 

Ook prettig om te weten: u wordt bij Goed om te Delen niet geconfronteerd met commerciële partijen.

 

Goed om te Delen

 

Start een eigen (sponsor)actie

Via onze actiewebsite kunt u gemakkelijk en gratis een speciale pagina aanmaken om geld in te zamelen voor het Reumafonds. Bijvoorbeeld door het organiseren van een sponsorloop, tennistoernooi of ander evenement. Vervolgens brengt u via e-mail, Facebook of Twitter uw actie onder de aandacht bij vrienden en familie en vraagt hen u te steunen.

 

  • Lees de handleiding met tips
  • Graag horen wij tijdig over uw actie, zodat wij u kunnen helpen met de promotie. U kunt ons bereiken via e-mail: actie@reumafonds.nl.

 

Start een statiegeld actie

Help mee geld in te zamelen voor de strijd tegen reuma

Organiseer ook een statiegeldactie in de supermarkt bij jou in de buurt! Jouw hulp is zeer welkom!

 

Werkwijze

Vraag in de betreffende supermarkt aan de manager of bedrijfsleider of je een statiegeldactie voor het Reumafonds mag starten. Vraag hoe zij dit willen hebben; met een poster en een donatiebox? Of is het een apparaat met een knop waarmee je automatisch geld over kunt maken naar het Reumafonds?

Vraag ook in welke periode deze actie mag lopen.

Stuur een mail naar actie@reumafonds.nl en meld je actie en vraag de betreffende materialen aan.

Wil de supermarkt niet meewerken of is er een wachtlijst? Probeer het op een later moment of reserveer een datum ook al duurt dat nog even.

 

Materialen

We hebben materialen die kunnen bijdragen aan het succes van je actie:

  • Posters A3 en A4 formaat
  • Statiegeldbox
  • Opbrengstformulier
  • Brief van het Reumafonds dat wij achter deze actie staan

 

Deze materialen kun je aanvragen via actie@reumafonds.nl of downloaden op www.reumafonds.nl/statiegeldactie

 

Na afloop van de actie

Wanneer de actie is afgelopen dient de opbrengst geteld te worden, en overgemaakt te worden naar NL86RABO0123040000 t.n.v. Reumafonds Amsterdam onder vermelding van ‘Statiegeldactie’ en de naam en plaats van de supermarkt. Het tellen kan als volgt:

  • Samen met je contactpersoon tel je het geld, vul je het opbrengstformulier in en de supermarkt maakt het geld over.
  • Haal alle bonnen uit de donatiebox en laat ze uitbetalen bij de kassa. Dit kunt u overmaken naar bovenstaand rekeningnummer.

 

Daarnaast dient u het opbrengstformulier in te vullen en naar het Reumafonds op te sturen. Dit kan via actie@reumafonds.nl of per post naar Reumafonds, antwoordnummer 45276, 1040 WD Amsterdam.

 

Inzameling voor het Reumafonds

U kunt het Reumafonds ook als goed doel verbinden aan uw huwelijksfeest, een jubileum op uw werk of de opening van uw bedrijfspand of clubhuis. Of verkoop zelfgemaakte schilderijen, kaarten of andere creaties en doneer de opbrengst aan het Reumafonds. Ook kunt u voor langere tijd een geldinzamelbox neerzetten, bijvoorbeeld op een toonbank of receptiebalie. Vraag de geldinzamelbox aan door te bellen naar 020 589 6471 of via e-mail: actie@reumafonds.nl​