Fiets4Daagse Hoorn en Alkmaar

Doe mee en steun het Reumafonds!

Fiets4Daagse Hoorn en Alkmaar

Fiets4Daagse Hoorn en Alkmaar

Het Reumafonds is verkozen als goede doel van twee prachtige evenementen! Het zijn de befaamde Fiets4Daagses van Hoorn en Alkmaar. Fietst u ook (elektrisch) mee?

De Fiets4Daagse van Hoorn vindt plaats van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 mei 2017 en u kunt kiezen uit drie afstanden: 30, 50 en 70 km. Vooraf kiest u de afstand, die u gedurende de vier dagen zult gaan fietsen.

U kunt zich inschrijven op www.fiets4daagsehoorn.nl en hier een actiepagina aanmaken. Zo kunt u zich met uw deelname laten sponsoren door vrienden en familie om het Reumafonds een mooie donatie te schenken.

Wanneer u bij uw inschrijving de actiecode REUMA- F4DNH gebruikt ontvangt het Reumafonds hiervoor een donatie van Le Champion. 

 

Noteer ook woensdag 5 t/m zaterdag 8 juli 2017 in uw agenda, want dan vindt de Fiets4Daagse Alkmaar plaats!

Tijdens deze Fiets4Daagse geniet u van al het moois dat de rijke omgeving van Alkmaar te bieden heeft. Alkmaar heeft een prachtig historisch centrum met een aantal bijzondere musea. Daarnaast ligt het dichtbij het strand en de duinen.

Ook voor dit evenement kunt u uw deelname laten sponsoren voor meer onderzoek naar de behandeling van reuma. Dit doet u via een eigen actiepagina

Fiets4Daagse ALkmaar zitjes in het gras   Fiets4Daagse Hoorn schapen op de dijk   Fiets4Daagse Alkmaar windmolen   Fiets4Daagse Hoorn brug